Agile scrum en continu innoveren, continu leren, continu verbeteren in de zorg, het onderwijs, bij financials en/of de dienstverlening. Wil uw organisatie een succesvolle transformatie naar een Agile of Continu verbeteren organisatie?

Leanpartners levert succesvolle transformaties. Dat doen we door een combinatie van ervaring en kennis gekoppeld aan enthousiasme, humor en energie.

Bij dienstverlenende bedrijven gaat het voor 80% om mensenwerk. Mensen die samenwerken, communiceren en van elkaar leren. Dit vergt een andere aanpak dan in de manufacturing of automotive

Ons concept

Leanpartners werkt met 2 ervaren partners en WYSIWYG (what you see is what you get). Zaken doen met ons? Dan komen we ook echt zelf. Soms laten we ons ondersteunen door medioren of junioren als het gaat om dataonderzoek of het maken van een presentatie. Tijdgebrek of omdat het goedkoper is ligt dan vaak aan de basis van deze ondersteuning. Voor ons is uw verandertraject topsport en topsporters sturen ook geen vervanger omdat ze druk zijn met iets anders.

De aanpak is gefocust op succes halen. Vanaf dag 1 gaan we samen met de klant aan de slag waarbij we werken volgens voordoen, samen doen, zelf doen. Als de klant het zelf al kan zijn we niet nodig. We creĆ«ren met onze aanpak zelfvertrouwen bij de medewerkers, geloof in de goede afloop en pull (hee, dit wil ik ook). Samen met de leidinggevenden gaan we aan de slag met hun nieuwe rol, de verwachtingen die daar bij horen en ondersteunen we bijvoorbeeld bij “hoe krijg ik ze mee” of “hoe hou ik de vaart in mijn traject”.

Verbeteren en veranderen gaat over mensen, niet over instrumenten.

Trainingen

Naast de maatwerk succesformule bieden we ook enkele trainingen in een open rooster. Ook hier ligt de focus op resultaten halen.

Scrummaster in 1 dag. Haal in 1 dag je CSM examen I

Productowner in 1 dag. Haal in 1 dag je CSPO examen I

Hoe krijg je ze mee? Verandermanagement training die 6 belangrijke thema’s in 1 dag behandelt.

Green Belt examen trainingen. Na de training Green Belt (bij Leanpartners, een ander instituut of zelfstudie) in 1 intensieve dag herhalen en je optimaal voorbereiden op een examen.

Green Belt. Alleen in company bieden we het Lean of Lean Six Sigma Green Belt curriculum aan, dat toegesneden is op de dienstverlening. Zo hebben we oa de training Continu Verbeteren in de zorg en de 2 daagse training procesverbetering in het mkb.