LeanPartners is opgericht door Eliane van Beukering en Gerard Versluis.
Beiden hebben vele jaren ervaring met verbetertrajecten in zowel de commerciële wereld als in de zorg en het onderwijs. Sinds 2011 is de bewuste keuze gemaakt de focus te leggen op trajecten met maatschappelijke impact. Dat gaat verder dan alleen efficiency realiseren of het rendement verhogen.

Wij helpen organisaties om de goede dingen goed te doen. Dan komen de resultaten vanzelf. Op deze wijze ondersteunen wij zorginstellingen, onderwijs en overheid met het creëren van een Agile of continu verbeteren organisatie die de clienten, patienten of leerlingen echt ten goede komen.

Hybride en duurzaam

Leanpartners is een zgn. hybride organisatie. Wij hebben de beschikking over 3 vaste werkplekken en verder werken we vanuit huis, vanuit de opdrachtgever of locaties in het land. Hierdoor houden we de reiskosten heel beperkt en kunnen we onze tarieven heel beperkt houden. Zo werken we mee aan de bestrijding van het fileprobleem, dragen we bij aan de CO2 reductie en houden we onze eigen mensen in flow. En kunt u het geld besteden waar het hoort: bij de patiënt, cliënt of de leerling.
10% van onze winst gaat jaarlijks naar een goed doel in de zorg of het onderwijs.

elianeDe oprichters

Eliane heeft de laatste jaren veel verbeterprojecten uitgevoerd in de zorg en in het onderwijs. Vooral op het gebied van verzuimmanagement heeft zij haar sporen ruimschoots verdiend oa bij Sensire, Iriszorg en GGZ Riwis,  Verian Care en Clean en ROC Midden Nederland. Momenteel werkt Eliane voor klanten als Grolsch, Zorggroep Meander en Falke en Verbaan. Verder zit ze in het bestuur van de RSBA. Eliane is een zeer ervaren coach en klanten waarderen haar oa om de warme zakelijkheid die ze weet uit te stralen.

Gerard Versluis

Gerard heeft een achtergrond in de IT en procesverbetering. Hij heeft na die periode diverse verbetertrajecten in de GGZ en de langdurige zorg uitgevoerd oa bij GGZ Breburg, Lunet zorg, Menzis en Driestroom. Ook heeft hij als in voor zorg coach van het ministerie van VWS en Vilans als Lean Coach trajecten begeleid.
In het onderwijs oa bij het Graafschap College, Montessori College Arnhem en Luzac en bij de Rijksoverheid (NVWA, DUO, RDW, Rijkswaterstaat) heeft Gerard trainingen, coaching en consultancy verzorgd. Ook is hij spreker op inspiratiesessies Agile, Scrum en Lean.

De mensen

Leanpartners bestaat uit een vaste kern van 5 senior trainer/ consultants aangevuld met een flexibele schil van top consultants en trainers.

Ons onderscheidend vermogen bestaat eruit dat consultants met echte praktijkervaring uit uw branche de trainingen, consultancy en coaching verzorgen. Ook besteden we veel aandacht aan het voortraject waarbij we uw praktijksituatie in de training integreren.

Voor een vrijblijvende afspraak maken we graag tijd. We kunnen ons lesmateriaal laten zien en onze visie op duurzame veranderingen en verbeteringen met u delen. Bel met 0654 664 364 of stuur een email

Contact

Leanpartners

Cardanuslaan 10
Doorwerth, Gelderland 6865 HK
Nederland
Telefoon: 0654664364
E-mail: info@leanpartners.nl